Fitnes in wellnes center

Od nas so oddaljeni cca 1,8 km, oziroma 5 minut vožnje

Sunny Studio je prostor, kamor se lahko umaknemo pred vsakdanjimi obveznostmi. Kotiček, kjer se misli, telo in duša lahko napojijo svežine in pripravijo na nove izzive.

1 Sunny studio     2 Fitnes
Sunny studio                                                           Fitnes

3 Sauna     4 Sauna
Sauna                                                                      Sauna

Pot do Sunny studia
Pot do Sunny studia

Sunny Studio najdete na Regentovi cesti 37, Ljubljana – Dravlje. Idej in možnosti za gibanje in sproščanje je veliko. 3600 m2 površine v treh nadstropjih ponuja rekreiranje v sodobno opremljenem fitnesu, 3 velikih dvoranah za vodene skupinske vadbe. Inštruktorji z izkušnjami in znanjem vam svetujejo ter oblikujejo program po vaši meri.

Sunny Studio vam nudi prostorne garderobe in enostavno ter prijazno uporabo storitev. Telo lahko razvajate v Spaju, kjer lahko sprostite in krepite telo v raznovrstnih savnah, se razvajate v whirlpoolih, ledeni jami in počivate v tapedariumu z ogrevanimi ležalniki.  Doživite lahko tudi čarobnost počitka ob kaminu s skodelico čaja.

Raznolika in bogata ponudba vključuje psihofizično sprostitev z masažami, prilagojenimi sodobnim potrebam, in sprostitvene  tretmaje daljnovzhodnih kultur. S  strokovnim in izkušenim pristopom naših terapevtov spoznajte tradicionalna ajur in orient.  Lepotne programe kozmetičnih neg  izvajamo s prestižnimi profesionalnimi kozmetikami Germaine de Capuccini, La Prairie in Dermalogica, sprostitvene in zdravilne tretmaje pa s Charm d’ Orient  in Eve Taylor.

Dodatna ponudba Sunny Studia vključuje frizerski salon M&S, Sunny Nails in ordinacijo. Sprostitev si privoščite v proteinskem baru z izbrano ponudbo osvežilnih napitkov in energijskih prigrizkov.
Sunny Studio vam nudi lastno pokrito parkirišče.
http://www.sunny.si/sl/domov

Pot do Sunny studia