Nakupovalni in zabaviščni center

BTC

Soobstoj in sožitje namensko razvrščenih dejavnosti z urbano ponudbo različnih storitev na enem mestu ustvarja univerzalen prostor, ki se je porodil in se razvija kot odraz sprememb in potreb novega časa.
_rs_2286    BTC-CITY PARK

btc_large_230    btc_hala_a_pritlicje_slika_005

NovaF_02    btc-map
BTC City je urbana celota; prostor mesta postaja najpomembnejše slovensko poslovno, nakupovalno, rekreativno – zabaviščno in kulturno središče. S to vsebino in z razsežnostjo se BTC City uvršča tudi med največja svetovna poslovno, nakupovalna, rekreativno in zabaviščna središča v Evropi, o čemer priča poleg primerjave z drugimi središči tudi dejstvo, da privablja čedalje več obiskovalcev, potrošnikov in poslovnih partnerjev iz tujine.
BTC City postaja vse bolj nepogrešljiv in nezamenljiv del vsakdanjika.
Vabljeni v spletno trgovsko središče BTC City!
Parkirna mesta
BTC nenehno skrbi za dobro počutje svojih obiskovalcev. Brezplačna parkirna mesta so ena največjih prednosti BTC City-ja. Skupaj s City Parkom in Kolosejem, ter dvemi parkirnimi hišami BTC City nudi več kot 8.500 brezplačnih parkirnih mest, ki so večinoma opremljena z elektronskim nadzorom. Na parkiriščih so urejena tudi posebna parkirna mesta, ki so namenjena parkiranju za invalide.
Prometna ureditev
V BTC City vodi pet vhodov; na severu dva ob Šmartinski cesti, južni vhod ob Letališki ter dva vzhodna ob Bratislavski cesti. City ima avtobusno in tirno povezavo. Avtobusna proga št. 27 je speljana skozi BTC City, vlak pa ima postajo pred Vodnim mestom Atlantis. Znotraj območja poteka pregledna cestna povezava s krožišči za lažji prometni pretok, urejene so kolesarske poti, obiskovalcem pa je na voljo tudi brezplačni Citybus, ki ima krožno vožnjo znotraj BTC Cityja in ustavlja na osmih postajališčih.

Več na http://www.btc.si/

 

Emporium

Emporium se ukvarja s prodajo oblačil svetovno priznanih blagovnih znamk, pri čemer je skozi leta trdega dela v svetu mode, postal vodilni prodajalec oblačil visoke in vsakdanje mode.
hotelplaza_btc_01    Emporium
Emporium- V Btc-ju

Emporium LJ1    emporium LJ
Emporium- V centru mesta Ljubljane             Zunanjost

Emporium inside1    Emporium inside
Notranjost

Tako lahko v trgovini Emporium najdete več kot 111 prestižnih blagovnih znamk, spočijete se lahko v kavarnici ali koristite naše posebne usluge, kot sta modna svetovalnica in šivalnica.
EMPORIUM
Letališka 3, 1000 Ljubljana

Odprto:
ponedeljek – petek: 10.00 – 21.00
sobota: 9.00 – 21.00
nedelja: 10.00 – 15.00
tel.: 01 58 44 800
e-pošta: info@emporium.si
Več na http://www.emporium.si/

 

Vodno mesto Atlantis

Grški filozof Platon je v svojih spisih omenjal Atlantis kot otok nek je na območju današnjih Gibraltarskih vrat.

Atlantis_04    Atlantis_pools_7

66Max

Novejša zgodovina je sicer njegove trditve o obstoju starodavnega otoka, prežetega z grško mistiko, opustila, vendar pa mit ostaja naprej. Še več: mit je v letu 2005 postal resničnost in to v samem središču mesta Ljubljane. Družba BTC  d.d. je 22. aprila 2005 odprla enega največjih vodnih parkov v Evropi – Vodno mesto Atlantis.

Danes se Atlantis uvršča med glavna športna, razvedrilna in sprostitvena doživetja v Sloveniji. Še posebej smo veseli, da se naši gostje radi vračajo v ne pogrešljivo rekreativno-zabaviščno središče BTC Cityja.
Več na http://www.atlantis-vodnomesto.si/

 

Kolosej

Ko govorimo o kinematografiji na Slovenskem, ne moremo mimo Koloseja.

kolosej (45)    kolosej (14)

V zadnjem desetletju je podjetje na prikazovalskem trgu pustilo močan pečat, saj je na slovenska tla prineslo številne inovacije s tega področja – tehnološke in konceptualne spremembe v načinu preživljanja prostega časa v kombinaciji z ogledom filma na velikem kino platnu. Kolosej je leta 2001 odprl prvi kinocenter v Sloveniji – odtlej je na naših tleh zraslo kar nekaj podobnih.

Kolosej se je prvi lotil tudi dodatne ponudbe za svoje obiskovalce in tako iz strogo kinematografskega podjetja postal podjetje, ki posameznikom in skupinam nudi paleto različnih storitev in izdelkov, preplet dejavnosti za preživljanje prostega časa: izvrstno gostinsko ponudbo, bowling, biljard, igre na srečo …

Razširitvi poslovnih dejavnosti navkljub ostaja prikazovanje filmov glavna Kolosejeva os – osnovna ponudba, okrog katere so nanizane ostale dejavnosti. Prodaja kino vstopnic še vedno predstavlja bistveni del prihodkov Koloseja, čigar tržni delež se je na področju kinematografije leta 2005 ustalil na približno 72 odstotkih in na letni ravni tak ostal tudi v naslednjih letih.

Več na http://www.kolosej.si/

 

Gokard steza

Športni lokal z najhitrejšo zabavo v malem mestu velikih nakupov – KARTING CENTER BTC LJUBLJANA in ROLLBAR Vas vabita s ponudbo adrenalinske vožnje z elektro gokardi in ohladitvijo s široko paleto različnih pijač.

tukaj_je_Rollbar_karting_BTC_b    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od 07,30 zjutraj pa vam poleg omamne kavice postrežemo tudi sveže pečeni toast…

Prijaznost, uslužnost, hitrost in nenazadnje bližina največjega nakupovalnega središča v Sloveniji so naša prednost in razlog, da nas obiščete in se prepričate o naši kvaliteti. Užitek dirke z gokardom bo še dolgo polnil tudi vaše »baterije«…

Več na http://www.indoor-karting.com/