Mercator center Šiška

 MC Ljubljana Šiška sodi, po razširitvi leta 2007, med večje in sodobnejše nakupovalne centre v regiji in ima sodobno zasnovo, ki temelji na prijetnem, sodobnem in atraktivnem nakupovalnem okolju. Razširjen in prenovljen center se razprostira na prodajni površini 18.360 kvadratnih metrih, kjer je 66 lokalov s trgovsko, gostinsko in storitveno ponudbo
kakovostnih slovenskih in svetovnih blagovnih znamk.

Mercator_center_Ljubljana-1397721135-big   mercator-center-ljubljana

mercator-hypermarket   Inter Sport

Prodajalne   Mercator center map

Obiskovalcem je na voljo enostaven dostop in ugodno parkiranje na 353 zunanjih in 500 pokritih parkiriščih. Mercator center Ljubljana Šiška je pravo mesto za srečevanja in vsakodnevna druženja obiskovalcev.
V nakupovalnem središču je posebna pozornost namenjena starejšim obiskovalcem in obiskovalcem invalidom, katerim je omogočeno neomejeno gibanje, pripravljeni so prilagojeni nakupovalni vozički, blagajne, sanitarije in parkirni prostori.
Najmlajši obiskovalci centra imajo urejene možnosti za dodatne aktivnosti in preživljanje prostega časa tako v otroški
igralnici v prvem nadstropju, lepo vreme pa lahko izkoristijo za igro na sodobno urejenem zunanjem igrišču in manjšem parku.
Mercator center Ljubljana Šiška je nov koncept prodajnega mesta, ki temelji na prijetnem, sodobnem in atraktivnem nakupovalnem okolju ter omogoča obiskovalcem prijetno preživljanje prostega časa.

Več na http://www.mercator.si